Har ni bra tips ?

till mig om gratis bloggar,kampanjer ,gratis saker ? hör av er gärna då

 

 

 

ha fin kväll   folket !!

 

 

 

Proderm solmousse ( tävling,kampanj)

Det är såhär att nu kan man få solmousse från proderm ,en kampanjsajt där man kan visa intresse för gratis solmousse fram till 30 mars .  En kampanj och tävling gäller detta ,kika in det tycker jag,för det skall vara en solmousse som är väldigt bra på att skydda huden .

lycka till !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ärr..

INLEDNING

 

Står ensam,helt ensam och tänker att kanske vore deras tillvaro bättre om inte jag existerar i den.Hopplösheten smög sig på,vad är hopp? .. Det hade 2 små brud glin ( om man nu kan uttrycka det så) suddat bort för mig. Hoppet om att finna bra vänner och en fridfull tid för mig i skolan. En tid som jag trodde kanske inte skulle bli helt som den blev,en fråga jag ställde mig själv när jag  växte  upp mer och mer är,varför vart jag så tyst av mig ? vad var jag rädd för ? hade inget att dölja,frukta,varför blyg ? varför blir/är vissa blyga andra inte ?


Början på Ärr..

har andra namn på personer i boken ..

 

( lite  självbiografi)   delar är baserade på verklighet,verklighetsbaserat

 

 

Jag vill hoppa hopprep men vågar inte ta steget fram till dem,tomhet, så försöker röra på foten men foten vill ju inte lyda mej,dumma fot tänker jag.

 

- Camilla  kom hit !  ok Sandra  jag kommer !!  hördes  ropandes  över hela skolgården,ekandes, gällt  ljud som skar sig nästan i mina  små öron,dem kanske försökte gömma sig dem med..

 

- Kolla !  nån fick en boll i skallen ,hahhahaaa hooh hahahha!!! gråten rann nerför kinderna,kunde inte hejda,inte stoppa,hemska känsla hemska hemska känsla men ändå sån tomhetskänsla,till slut inte kunna känna något alls..

 

stod stel som en pinne  sen  kunde jag lyfta på fötterna och sprang upp för liten stentrappa in i trapphuset,nerför fler trappor och in på lilla trånga inte direkt fräscha toan man sett direkt..

 

öppnade dörren,stängde den efter mig och tårarna rann ,rann som dom gjorde varje dag,tänkte för mig själv,här sitter jag ensam,ingen ser mig men ändå får jag bollar på mig,alla ser vad som pågår men ingen gör något åt det,blindhet men ändå kunde dem se. acceptans  noll men vågar inte göra något.

 

Tiden började gå mot vinter med stormsteg,en tid som vart jobbig för lilla mig..

 

Cecilia ,Cecilia !!  vart ska du!!?? hallå ,hallå??!! döv eller ? testa hörseln va ??!!stegen närmade sig  ,ökade takten,nu vart dem i kapp,tog tag i ryggsäcken och  in i snödrivan ,ner med ansiktet  och en kall känsla infann sig  fort fort,usch snö i hela ansiktet ..tårar på snön.. vad skulle hända nu,skrattande  skrek dem Cecilia  du är bara för rolig du,det kommer aldrig bli något av dig!, hör du det  dum unge !! ALDRIG  bli något av dig !!  ställde mig upp och fortsatte gå hemåt med korta steg  och med tomhet ,medoch gråten i halsen  infann sig igen..

 

 

fortsättning  följer ...

 

Det gick sakta,känslan av att vara helt tom,att vilja säga hur allt ligger till men vågar inte,något håller en tillbaka,visste inte då att det var jag själv som inte lät mig  yttra mig själv.Tomheten och smärtan ,att inte våga säga till sina nära och kära vad man verkligen kände,att varje dag känna sig som den lilla gråa mus man kanske egentligen inte var,eller behövde vara,att bara öppna munnen och stå på sig själv,men lättare sagt än gjort,jag trodde att det jag hade att säga var såå fel,att nån satt och peka ut en direkt om man svara fel,till vänner och i skolan.

 

Gick med släpande fötter upp för trappan in i huset,tänkte för mig själv,ännu en dag med snön,den slapp man inte idag heller. sa ett sorgfullt hej,och gick direkt in på mitt rum,ville bara stänga mig inne,och falla djupt ner i mina tankar men hjälp av musiken,vad skulle man göra utan den..

 

- Cecilia ! dörren rycktes hastigt upp och modern stormade in,vad gör du gumman? hur vart det i skolan idag ? dum fråga allt är nog bra..

 

- Såg med tom blick mot hennes håll och ville öppna munnen och säga något men inga ord kom ut ur den,bara  bara denna tomma blick,efter en kort stund kom ett ord ut

 

- bra,allt är bara bra mamma ,sa Cecilia och sen titta hon med tom blick igen på sin mor som fattade vinken och stängde dörren efter sig lite försiktigt.

 

När skulle  hon förstå att hennes dotter inte hade det bra alls ? vart det inte tydligt ,visade jag det inte tydligt nog ?

 

bra,bra  hur kunde hon ljuga för sin mor men även för sig själv,ljuger ibland så bra att snart började hon tro på sig själv att det var faktiskt såhär hennes liv skulle arta sig,såhär skulle det bli,tom blick,tomhetskänsla,gråten i halsen och som svar..

 

Bra,bara bra ..

 

fortsättnings följer ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

themuffinbaker-tävling hos themuffinbaker

Just nu en täv,ling hos themuffinbaker,blogg som just nu lottar ut då en söt grytlapp kika in här för att veta mer om tävlingen: http://themuffinbaker.blogspot.com/2011/02/betty-crocker-en-liten-tavling.html

 

 

 

min favvo frosting är choklad :)

 

good luck  :)

 

trevlig lördagskväll folket

 

 

 

 

Tidningar.nu

ska nu tipsa lite om en bra sida som heter tidningar.nu och ni hittar dem här :   http://www.tidningar.nu/blogga-om-oss/   det finns bra erbjudande för oss som bloggar att skriva om en tidning sen länka  då i inlägget till den tidning/ till tidningar.nu  så  här kommer ett inlägg om tidningar.nu   tidnign som jag skall få hem heter såhär : http://www.tidningar.nu/tidningen-nya-serieparaden/  där hittar ni coola tidnigen serieparaden,som innehåller skojiga seriefigurer t.ex  Dilbert,Monty ,Pärlor för svin mfl .   så kika in den tidnigen eller andra tidnignar tycker jag som finns på tidningar.nu : länk dit vill jag lägga in med så man gjort det  ju :)   länk:  http://www.tidningar.nu/   som sagt kolla in coola tidningar där


 ha god läsning !!


 

Alla Hjärtans Dag tävling..


http://felicia6.blogspot.com/2011/02/alla-hjartans-dag-tavling.html
detta är en bild på produkter man kan vinna på denna  blogg som jag länkat till här .. man kan vinna  Milk&Honey  produkter bland annat, Creme Bath m.m mer info  för tävlingen hittar ni om ni klickar på länken . 


 Tävlingen pågår till 14/2-2011  kl 18.00  så  kika in till den bloggen innan 18 så har ni möjlighet vinna fina produkter  :) 

 Skulle inte tacka nej till detta,inte ofta man kan köpa nya produkter så tackar inte nej till härligt doftande  produkter inte :) lycka till ! 

 Anette   

Resebokningen.se

Nu är det så att resebokningen.se  har en tävling för oss som bloggar ,jag vill tipsa igen om deras sida att adressen är denna   http://www.resebokningen.se   s¨å kika in, info om denna tyävling kommer här :    

.

Min drömresa  ska jag berätta om,den går till australien för det varkar vara ett härligt land.
 Vad jag menar med detta är att det verkar vara fin natur delvis deras koalor ,så fin kultur,natur,verkar vara trevliga människor,mycket sevärdheter och älskar att se serier från just  detta  fina land ,så dit skulle absolut vara en dröm för mig att få resa ,sedan har jag inte rest mycket alls så att få ressa överhuduvtaget vore ju en stor upplevelse tycker jag , så iallafall kolla in  sidan jag länka till i början av detta inlägg så kan ni ha chans vinna  allt detta underbara som jag länkat om här lycka till  !

Detta är mitt bidrag till en bloggtävling som Resebokningen.se anordnar. Genom att blogga om min drömresa får jag en gratis bagagebricka och har även chansen att vinna fina priser där förstapriset är ett presentkort från Fritidsresor på 5.000 kr.
Läs mer om tävlingen här.

RSS 2.0